Velkommen til e-forlaget™

Drømmer du om å utgi din egen roman, novelle-, dikt- eller artikkelsamling? Ønsker du å utgi en elektronisk salgspresentasjon/CV av deg selv, ditt produkt eller firma?

e-forlaget™ påtar seg gjerne å programmere DIN publikasjon! Ta kontakt, så finner vi ut om idéen kan realiseres gjennom oss.

Alle e-forlagets publikasjoner er opphavsrettslig beskyttet, men utgis som gratis "freeware". Imidlertid er vi takknemlige for donasjoner via Vipps til vårt mobilnummer. Vi håper du også på denne måten vil inspirere oss til å fortsette, og beløpets størrelse bestemmer du selv.

eBøker og Oasen

Våre ebøker er elektroniske PC-programmer. Vi utgir ingen papirutgivelser eller ordinære bøker. Fordi våre utgivelser er gratis, gis ikke honorar. På disse vilkår er vi åpne for å ta imot manuskripter, og vi kan også lage elektroniske utgaver av "normale" bokutgivelser på andre forlag.

e-forlaget™ har også relansert eMagasinet OASEN for litteratur om livsfølelser og elektronisk kunst. Nyeste utgave nr 14 begynner som blogg...

PC-spill og programmer

e-forlaget™ utvikler pedagogiske PC-spill og nyttige program:

Finn ordet er et PC-spill for barn i alle aldre, lekende læring på skoler som i barnerom og på aldershjem...
Flasketuten 3i1 inneholder tre tilfeldighetsspill; Flasketuten peker på, Kyss klapp klem og Krone eller mynt.
StigEspillet med Simba er en elektronisk utgave av det kjente stigespillet, med hjelp av vår maskot Simba.
TallMagi finner ut hvilket tall du tenker på!

Hemmelig Tekst er et spennende program for kamerater eller kjærester...
minneKalkulator er en Windows-kalkulator med utvidet minne!
Tankeboksen tar vare på dine idéer så de kan bli til noe stort!
UtklippArkiv sparer deg for ergrelser.

ODD Music

e-forlaget™ utgir også "ODD Music - the oddest music around!", både gjort tilgjengelig online og som nedlastbare PC-programmer. I tillegg til å distribuere musikken, gjør dette formatet det mulig med bilder, nøkkeldata og bakgrunnsinformasjon på en helt annen måte enn tradisjonelle musikkutgivelser.

Sidene er laget i Microsoft Notisblokk av e-forlaget™ (takk til NeoSoft) — Disclaimer