UtklippArkiv

(versjon 2.0.2 | 1,63 MB)


UtklippArkiv er et hjelpeprogram som tar vare på tekst i Windows utklippstavle selv om du har kopiert eller klippet ut ny tekst.

Har du noen gang klippet ut viktig eller mye tekst som du etterpå skal lime inn et annet sted, og uforvarende kopiert noe annet i mellomtiden, så den viktige eller lange teksten er tapt for alltid og du må skrive den inn på nytt etter hukommelsen? UtklippArkiv sparer deg for slike ergrelser! Bare bla deg tilbake til teksten du vil lime inn og klikk på den, så er den tilbake i Windows utklippstavle, og du har igjen muligheten til å lime den inn i dokumentet ditt.

Vi anbefaler å starte UtklippArkiv før du starter programmet du skriver dine tekster i, så har du en hendig backupløsning i sanntid. UtklippArkiv er velegnet sammen med Tankeboksen og tekstbehandlingsprogrammer som Microsoft Word.

Programmet gir deg også muligheten til å lagre utklippshistorikken i egne tekstfiler til senere bruk, og du kan tømme utklippsarkivet når du vil.

UtklippArkiv består bare av én enkelt programfil, som etter nedlasting kan lagres i ønsket mappe på harddisken din. Programmet behøver ikke å installeres, og det startes ved å dobbeltklikke på programfilen UtklippArkiv.exe.

Sidene er laget i Microsoft Notisblokk av e-forlaget™ (takk til NeoSoft) — Disclaimer