Hemmelig Tekst

(versjon 4.8.3 | 2,16 MB)


HemmeligTekst er et program for kamerater og kjærester, og andre interesserte, som vil skrive og sende hemmelige meldinger til hverandre. Programmet krypterer tekst med en avansert nøkkel mens du skriver, og du kan også beskytte meldingen med et egenvalgt passord. Du kan til og med sende den krypterte meldingen som epost direkte fra programmet eller som vedlegg. Mottakeren må også ha programmet på sin PC og kjenne eventuelt passord før han kan lese den hemmelige meldingen i klartekst. I tillegg kan selve programfilen beskyttes med passord, så du kan være trygg på at dine private meldinger forblir private.

HemmeligTekst kan også lage QR-kode av internett-adresser og telefonnummere. QR er forkortelse for Quick Response og er de kvadratiske sort/hvite mønstrene som særlig smarte mobiltelefoner kan skanne og lagre eller bruke videre. QR-kodene til høyre er laget med HemmeligTekst.

HemmeligTekst består bare av én enkelt programfil, som etter nedlasting kan lagres i ønsket mappe på harddisken din eller på en minnepinne. Programmet behøver ikke å installeres, og det startes ved å dobbeltklikke på programfilen HemmeligTekst.exe.

Sidene er laget i Microsoft Notisblokk av e-forlaget™ (takk til NeoSoft) — Disclaimer